Om oss

Den här sidan är uppbyggd av Skoldatateket i Nynäshamn

 • Jag som börjat bygga webbplatsen
  heter Maud Hedblom och är den som driver Nynäshamns Skoldatatek på egen hand. Jag är låg- och mellanstadielärare samt Specialpedogog. Jag har jobbat med Skoldatateket i snart 8 år. Ett jätteroligt jobb! Ett uppskattat jobb, både av skolledning, lärare och elever.
 • Webbplatsens syfte och mottagare
  På den  här webbplatsen vill jag sprida information och få en interaktiv sida för och med främst lärarna ute på våra skolor i kommunen. Här vill jag lägga ut information om alternativa verktyg, kurser, nyheter, mm. Men jag vill också att sidan ska fungera som ett forum för frågor och tips och idéer från lärare till lärare.
 • Vad har du lärt dig?
  Jag har lärt mig att göra en blogg och det har jag aldrig gjort förut. Jag har lärt mig mer om upphovsrätt och källkritik. Jag har också fått en inblick i bloggandets värld, tappat rädslan för att fläka ut mig på nätet, börja tänka på läsbarhet på nätet. Ja, jag lär mig hela tiden.
 • Varför ska den här sidan vinna ett finfint pris.
  Vad jag vet är jag det första Skoldatateket som är med i Webbstjärnan och jag ser det som bra PR för skoldatatekets verksamhet. Lärare gör som man gör inte som man säger, så jag måste ju föregå med gott exempel. Det har faktiskt taggat en hel del!


Och här sitter jag och jobbar för fullt med sidan.

 

 

6 reaktioner till “Om oss”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *